Kush Jemi Ne

Ju duhen Mobilje? Në Inter Mobel, furnizimi i shtëpive të bukura dhe zyrave nuk është vetëm puna jonë, kjo është ajo për të cilën ne jemi të pasionuar! Si burim kryesor për shtëpi dhe orendi zyre në Maqedoni për tridhjetë vitet e fundit, ne jemi të angazhuar për kënaqësinë tuaj. Pra, kur ju mendoni mobilje, mendoni për Inter Mobel.

 

Ne offrojme kualitetin më të mirë në orendimin e shtëpisë nga Inter Mobel Fabrika. të gjitha në çmimet e përditshme më të ulta të garantuara në këtë zonë! Nëse ju jeni në treg për një pjesë të mobilje, ose për një shtëpi të tërë, ju mund të blini me besim, duke e ditur se ju jeni duke marrë vlerën më të mirë për çdo euro të shpenzuar. Ju duhet ndihmë për të planifikuar dukjen ose koordinimin e pëlhurave? Nuk kaproblem! Vetëm pyetni për in-home dizajn shërbimet tona të konsultimit!

 

Jeni duke kërkuar zgjidhje të plotë për zyra? Ne mun t'ju ndihmojmë në mobilimin e zyrës tuaj nga fillimi deri në fund... SHPEJT. Duke përdorur planifikimin tonë profesional të hapësirës dhe shërbime të plota të instalimit, biznesi juaj do të ketë zhvillim dhe do të drejtohet me shpejtësi sa më të madhe të mundshme.

Historia Jone

InterMobel u krijua në vitin 1987 me 11 punonjës por gjatë kohës së kaluar ne arritëm zhvillimin tonë të madh në të gjitha aspektet, qoftë në aspektin cilësor, qoftë në aspektin teknologjik, ku mund të shihni një teknologji moderne të kompjuterizuar dhe sipas shumëllojshmërisë së produkteve tona , Të cilat tashmë janë të njohura edhe në tregun evropian për cilësinë, dizajnin, sasinë dhe sasinë e tyre, ne jemi të pranishëm edhe në Kroaci, Slloveni dhe BeH.