Ne rrjedhim në përsosmëri kështu që ju do të ëndërroni dhe jetoni jetën tuaj!

PËR ÇFARË JEMI NE - Misioni ynë është të ndihmojmë njerëzit të parashikojnë, të krijojnë dhe të mbajnë shtëpi të bukura. Ne u sjellim juve parashikimi frymëzuese të shtëpive të bukura, hapësira specifike, mrekulli arkitekturore dhe trende të reja të dizajnit. Na ndiqni për një dozë të përditshme të shtëpive të bukura, arkitekturës inteligjente dhe dizajnit të bukur.

Dizajn Interieri

Dizajnerët e brendshëm bëjnë hapësira të brendshme funksionale, të sigurta dhe të bukura, duke përcaktuar kërkesat hapësinore dhe duke zgjedhur objekte dekorative, të tilla si ngjyra, ndriçimi dhe materialet. Ata lexojnë projekte dhe duhet të jenë të vetëdijshëm për kodet e ndërtimit dhe rregullat e inspektimit.

Arkitekturë Interieri

Arkitektët punojnë në industrinë e ndërtimit duke projektuar ndërtesa të reja dhe hapësirat në dhe përreth tyre. Ato gjithashtu ndihmojnë në rivendosjen dhe ruajtjen e ndërtesave të vjetra dhe në zhvillimin e mënyrave të reja të përdorimit të ndërtesave ekzistuese. Ata janë të përfshirë në projekte ndërtimi nga fazat më të hershme deri në përfundim.

Industrial

Dizajnerët industrialë zhvillojnë konceptet për prodhimet e prodhuara, të tilla si makina, pajisje shtëpiake dhe lodra. Ata kombinojnë artin, biznesin dhe inxhinierinë për të bërë produkte që njerëzit i përdorin çdo ditë. Dizajnuesit industrial fokusohen në përvojën e përdoruesit në krijimin e stilit dhe funksionimit për një vegël ose pajisje të veçantë.

Ju jeni në kompani të Shkëlqyer

110 Punëtorë
550 Modele të Formuara
820 Ide të Krijuara
2130 Linja të Kodeve

Produkte Elegante Që Do Te Veçojne Shtepine Tuaj

Ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe të mobiljeve elegante dhe me çmime të përballueshme. Çdo gjë nga mobilje dhoma gjumi, mobilje zyre, mobilje të jashtme, mobilje moderne dhe më shumë. Gjeni tavolina, divane, ulëse dhe më shumë.   Keni pyetje rreth mobiljeve tona? Bëni sot një telefonatë te Konsulantët e Shërbimit të Klientit.

Fabrikë e Organizuar

Dizajne Mahnitëse

Korniza Solide Druri

Transport

 

Kush Jemi Ne

Ju duhen Mobilje? Në Inter Mobel, furnizimi i shtëpive të bukura dhe zyrave nuk është vetëm puna jonë, kjo është ajo për të cilën ne jemi të pasionuar! Si burim kryesor për shtëpi dhe orendi zyre në Maqedoni për tridhjetë vitet e fundit, ne jemi të angazhuar për kënaqësinë tuaj. Pra, kur ju mendoni mobilje, mendoni për Inter Mobel.

 

Ne offrojme kualitetin më të mirë në orendimin e shtëpisë nga Inter Mobel Fabrika. të gjitha në çmimet e përditshme më të ulta të garantuara në këtë zonë! Nëse ju jeni në treg për një pjesë të mobilje, ose për një shtëpi të tërë, ju mund të blini me besim, duke e ditur se ju jeni duke marrë vlerën më të mirë për çdo euro të shpenzuar. Ju duhet ndihmë për të planifikuar dukjen ose koordinimin e pëlhurave? Nuk kaproblem! Vetëm pyetni për in-home dizajn shërbimet tona të konsultimit!

 

Jeni duke kërkuar zgjidhje të plotë për zyra? Ne mun t'ju ndihmojmë në mobilimin e zyrës tuaj nga fillimi deri në fund... SHPEJT. Duke përdorur planifikimin tonë profesional të hapësirës dhe shërbime të plota të instalimit, biznesi juaj do të ketë zhvillim dhe do të drejtohet me shpejtësi sa më të madhe të mundshme.

Historia Jone

InterMobel u krijua në vitin 1987 me 11 punonjës por gjatë kohës së kaluar ne arritëm zhvillimin tonë të madh në të gjitha aspektet, qoftë në aspektin cilësor, qoftë në aspektin teknologjik, ku mund të shihni një teknologji moderne të kompjuterizuar dhe sipas shumëllojshmërisë së produkteve tona , Të cilat tashmë janë të njohura edhe në tregun evropian për cilësinë, dizajnin, sasinë dhe sasinë e tyre, ne jemi të pranishëm edhe në Kroaci, Slloveni dhe BeH.

Doni të punoni me ne?

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.