Ne rrjedhim në përsosmëri kështu që ju do të ëndërroni dhe jetoni jetën tuaj!

PËR ÇFARË JEMI NE - Misioni ynë është të ndihmojmë njerëzit të parashikojnë, të krijojnë dhe të mbajnë shtëpi të bukura. Ne u sjellim juve parashikimi frymëzuese të shtëpive të bukura, hapësira specifike, mrekulli arkitekturore dhe trende të reja të dizajnit. Na ndiqni për një dozë të përditshme të shtëpive të bukura, arkitekturës inteligjente dhe dizajnit të bukur.

Dizajn Interieri

Dizajnerët e brendshëm bëjnë hapësira të brendshme funksionale, të sigurta dhe të bukura, duke përcaktuar kërkesat hapësinore dhe duke zgjedhur objekte dekorative, të tilla si ngjyra, ndriçimi dhe materialet. Ata lexojnë projekte dhe duhet të jenë të vetëdijshëm për kodet e ndërtimit dhe rregullat e inspektimit.

Arkitekturë Interieri

Arkitektët punojnë në industrinë e ndërtimit duke projektuar ndërtesa të reja dhe hapësirat në dhe përreth tyre. Ato gjithashtu ndihmojnë në rivendosjen dhe ruajtjen e ndërtesave të vjetra dhe në zhvillimin e mënyrave të reja të përdorimit të ndërtesave ekzistuese. Ata janë të përfshirë në projekte ndërtimi nga fazat më të hershme deri në përfundim.

Industrial

Dizajnerët industrialë zhvillojnë konceptet për prodhimet e prodhuara, të tilla si makina, pajisje shtëpiake dhe lodra. Ata kombinojnë artin, biznesin dhe inxhinierinë për të bërë produkte që njerëzit i përdorin çdo ditë. Dizajnuesit industrial fokusohen në përvojën e përdoruesit në krijimin e stilit dhe funksionimit për një vegël ose pajisje të veçantë.

Ju jeni në kompani të Shkëlqyer

110 Punëtorë
550 Modele të Formuara
820 Ide të Krijuara
2130 Linja të Kodeve

Produkte Elegante Që Do Te Veçojne Shtepine Tuaj

Ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe të mobiljeve elegante dhe me çmime të përballueshme. Çdo gjë nga mobilje dhoma gjumi, mobilje zyre, mobilje të jashtme, mobilje moderne dhe më shumë. Gjeni tavolina, divane, ulëse dhe më shumë.   Keni pyetje rreth mobiljeve tona? Bëni sot një telefonatë te Konsulantët e Shërbimit të Klientit.

Fabrikë e Organizuar

Dizajne Mahnitëse

Korniza Solide Druri

Transport

Doni të punoni me ne?

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.