Контактирајте Не

intermobel@mt.net.mk

Мобилен.  +389 71 224 562

Мобилен.  +389 71 763 256

Мобилен.  +389 70 392 607

 

Работно време:

Понеделник - сабота:

8:00 am - 7:30 pm

Магацин & Канцелариите

Илинденска Улица (ББ) Патарина, Тетово-Гостивар, Македонија

Фабрика

Илинденска Улица (ББ) Патарина, Тетово-Гостивар, Македонија