Кои сме ние

Треба Мебел? Во Inter Mobel, опремувањето прекрасни домови и канцеларии не е само наша работа, туку за што сме страсни! Како водечки ресурс за домашен и канцелариски мебел во Македонија во изминатите триесет години, ние сме посветени на вашето задоволство. Значи, кога мислите дека мебел, размисли Интер Мобил.

Ние нудиме најдобрите во квалитет на мебел за дома од Интер Мобил Фабрика, сите со гарантирани најниски цени за секој ден во оваа област! Без разлика дали сте на пазарот за едно парче мебел или целиот дом, можете да купите со доверба, знаејќи дека добивате најдобра вредност за секое евро кое го поминуваат. Треба помош за планирање на вашиот распоред или за координација на ткаенини? Нема проблем! Само прашајте за нашите консултантски услуги за дома!

Барате комплетни канцелариски решенија? Ние можеме да ви помогнеме во опремувањето на вашата канцеларија од почеток до крај ... БРЗО. Со користење на нашите услуги за професионално планирање на просторот и целосни сервиси за инсталирање на сервиси, Вашиот бизнис ќе биде и работи што е можно побрзо!

Наша Хисторија

ИнтерМобел е основана во 1987 година со 11 вработени, но за време на поминатото време го постигнавме нашиот голем развој во сите аспекти, или во квалитативен или технолошки аспект, каде што можете да ја видите многу компјутеризирана модерна технологија и според разновидноста на нашите производи , Кои се познати дури и на европскиот пазар за нивниот квалитет, дизајн, сорта и квантитет, ние сме присутни и во Хрватска, Словенија и во БиХ.