Ние проследуваме до совршенство, така што ќе сонувате и ќе го живеете својот живот!

ЗА ШТО СМЕ НИЕ - Нашата мисија е да им помогнеме на луѓето да ги визуелизираат, креираат и одржуваат убави куќи. Ние ви донесеме инспиративни визуелни убави домови, одредени простори, архитектонски чуда и нов дизајн трендови. Следете нас за дневна доза на истакнати домови, интелигентна архитектура и прекрасен дизајн.homes, specific spaces, architectural marvels and new design trends. Follow us for a daily dose of outstanding homes, intelligent architecture & beautiful design.

Дизајн на Ентериер

Дизајнерите на ентериер прават функционални, безбедни и убави внатрешни простори, ги дефинираат просторни барања и избираат декоративни објекти, како што се боја, осветлување и материјали. Тие читаат проекти и треба да бидат свесни за градење на кодови и инспекциски правила.

Архитектура на Ентериер

Архитекти работат во градежната индустрија преку дизајнирање нови згради и простори во и околу нив. Тие, исто така, помагаат во обновувањето и складирањето на старите згради и развивање на нови начини за користење на постоечките објекти. Тие се вклучени во градежни проекти од најраните фази до крај.

Индустриски

Индустриските дизајнери ги развиваат концептите за произведени производи, како што се автомобили, домашни апарати и играчки. Тие комбинираат уметност, бизнис и инженеринг за да прават производи што луѓето ги користат секој ден. Индустриските дизајнери се фокусираат на корисничкото искуство во создавањето стил и функција за одреден уред или апарат.

Ти си во Oдлична компанија

110 Вработени
550 Модели Формирани
820 Идеи Креирани
2130 Линии на коди

Стилски производи кои ќе го украсат вашиот дом

Ние ви нудиме голем избор на стилски и прифатливи мебели. Сè, од спална соба мебели, канцелариски мебели, патио мебел, модерен мебел и многу повеќе. Магазин нашите клупи, софи, седење, маси, и многу повеќе.   Имате прашања во врска со нашите мебели? Побарајте денес кај еден од нашите Консултанти за Услуги на Клиентите.

Организирана Фабрика

Неверојатни Дизајни

Солидни дрвени рамки

Транспорт

Сакате да работите со нас?

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.